Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Lupin-certifikat

Inom Länsförsäkringar finns det klassningar av verkstäder och vi har nu blivit Godkänd Klass I-verkstad. Det innebär att vi är en komplett skadeverkstad och godkänd av Länsförsäkringar. Vi har investerat i 10-tons riktbänk och i en punktsvets. Målet är att säkerställa att reparationen av fordonet utförs enligt fabrikantens reparationsanvisningar, så att fordonet även efter reparation uppfyller säkerhetskraven. Ytterligare en viktig aspekt är att ge stöd för ett aktivt miljöarbete.

Vi följer alltid MRF:s garantiåtaganden.

Lupin


Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!