Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Preem avetablering

Med anledning av att Preem ska avetablera hos oss den 12/4–2019

Vi har suttit i förhandling med Preem i Örebro Tingsrätt tillsammans med arrendenämnden och arrendenämnden instämmer med att Frövi Bilservice AB får för lite ersättning per liter. Det vi begärde i ersättning tyckte arrendenämnden var skäligt, men det tyckte inte Preem. Därför väljer de att ta bort sina pumpar hos oss och de börjar med att täcka över pumparna den 12/4–2019 för att därefter avetablera och sanera. Detta kan enligt Preem ta tid, hur länge vet vi inte ännu men vi kommer hålla alla kunder uppdaterade via hemsida, Facebook och i butiken.

Frövi Bilservice AB kommer att, med stor hjälp av Svenska Handelsbanken, investera i nya pumpar, nya datorer, nya kortläsare och nya cisterner för att fortsätta sälja drivmedel. Detta kommer dock att ske under ett annat varumärke.

Vi vill rikta ett stort tack för den hjälp vi fått på vårt lokala bankkontor här i Frövi.

Med detta beslut så kommer bränsleförsäljning kunna finnas kvar i Frövi så länge invånarna är trogna och tankar på ort och vi kan bibehålla volym i bränsleförsäljning. Med andra ord är det alltså vi frövibor och Frövi Bilservice AB som bestämmer hur länge det på sikt ska finnas en bensinstation här i Frövi. Fram tills nu har Preem bestämt över oss.

Nackdelen med att nyetablera är att det kommer ta tid innan det finns nya pumpar på plats, mycket hänger på när Preem är klara med saneringen.

Nu satsar vi åt fröviborna!

   

Kenneth Johansson

Frövi Bilservice AB


Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!