Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Kalibrering

Swedacs föreskrifter ska bland annat säkerställa att bränslepumpar ger mätvärden med en viss noggrannhet så att en ekonomisk transaktion blir så rättvisande som möjligt. De har också ansvar för att se till att tillverkare och användare av mätinstrument uppfyller föreskrivna krav. Regelverket riktar sig särskilt till den som säljer bränsle till enskild konsument för drivmedel. Vi måste därför se till att använda utrustning som uppfyller föreskrivna krav och också se till att mätutrustningen fortsättningsvis mäter rätt genom att låta genomföra återkommande kontroll.
Igår var en mätingenjör här hos oss och kalibrerade pumparna, för att
säkerställa att allt blir rätt.

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!