Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Hjälp

SNÄLLA, HJÄLP OSS ATT HITTAVÅR STULNA SKYLIFT
Samma Volvo V50 som var inblandad i stölden av vår skylift har av några av våra kunder setts köra runt i trakten, med skyliften påkopplad. Senast igår morse 19/5 kl 08:40 sågs ekipaget passera XL Bygg på väg 249 i riktning mot Fellingsbro.
Det är alltså en vit Volvo V50, vars ägare sannolikt bor i trakterna kring Frövi/Lindesberg eftersom det är häromkring den synts till när den kört runt med skyliften.
Ser du bilen med skyliften, försök se och komma ihåg registreringsnumret på bilen och meddela oss på nummer 0581-30534 eller polisen, nummer 114 14

HITTELÖN 3000:- utdelas till den som lämnar upplysning som leder till att stölden klaras upp.

 

DELA INLÄGGET TACK💙

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!