Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Ledig tjänst

Vi söker ett butiksbiträde till vår butik hos Frövi Bilservice AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%. Möjlighet till mertid kommer att finnas.
Arbetstiden är schemalagd dagtid samt helg.
Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter kunden i första hand, vi vill att du kan ta egna initiativ, har lätt för såväl samarbete som ensamarbete samt att du klarar av att arbetstempot kan bli mycket högt ibland. Du som söker bör ha god fysik då det förekommer tunga lyft i samband med pakethanteringen.
Arbetsuppgifterna består av försäljning i butiken, inregistrering, sortering och utlämning av paket och systembolagsbeställningar, städning, serva kunder mm.
Du som söker ska ha fyllt 20 år och ha B-körkort
Lön enligt kollektivavtal (Transport)
Tillträde 2023-09-04 eller enl ök
Välkommen att skicka din ansökan, senast 2023-08-15
Bifoga CV samt personligt brev
Ansökan skickas via mail till jessica@frovibilservice.se
Vill du ha mer information om tjänsterna, kontakta oss gärna: 073- 685 20 47

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!