Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Ett år har gått..!

Ett år har gått..!

Vi vill tacka alla våra kunder som tror på oss och stöttar oss efter vår satsning på ny mack i Frövi.

Det har nu gått ett år sen vi hade invigningshelg. Det har varit en intressant resa, först sanering och sen själva bygget som pågick ca tre månader, sen att köpa och sälja bränsle till Er samt att börja med ett eget bensinkort till våra företagskunder. Många fick prova på att INTE ha mack i Frövi.

Återigen TACK för att ni kom tillbaka som kunder hos oss! Det finns uppenbart ett stort behov av det i vårt lilla samhälle.

Under det år som gått har det funnits en risk att Preem skulle stämma oss på grund av vår uppsägning och om vi gick in i ett nytt oljebolag och många har undrat hur det kommer att bli med det. Vi kan nu berätta att det under det gångna året har flera bolag som hört av sig och visat intresse, likaså har olika bränsleleverantörer hört av sig och vill sälja bränsle till oss. Vi har hittills hållit oss till en leverantör som håller bra och pålitliga leveranser som vi måste ha.

Nu svaret på frågan angående oljebolag; vi har inte till 100% något svar ännu, vi har funderat och bollat med flera kollegor men det vi har idag är starkt, ingen bestämmer över oss i Frövi och det känns lite som att vi hamnar på ruta ett igen om vi går in i ett stort oljebolag. Det är ju ni kunder som bestämmer hur länge vi ska vara kvar och inte ett oljebolag som bara ser till försäljning och vinstsiffror. Som det drivs nu så stannar allt kvar i Frövi och vi kan fortsätta framtida investeringar åt våra kunder. Så svaret på ett oljebolag är lika med att vi vet ännu inte hur det blir.

Kom ihåg att det är ni kunder som bestämmer hur länge macken i Frövi kommer överleva och kom ihåg att stötta alla övriga serviceställen i Frövi.

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!