Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

DAS 3000

För en tid sen investerade vi i en ny kalibreringsdator som heter DAS 3000 (se länk) för att vid vindrutebyten och hjulinställning kunna kalibrera kameror, liner (vingelvarning) och aktiv farthållare. Detta för att hänga med i utvecklingen och på de krav försäkringsbolagen har på verkstäder, det vill säga att vi håller 100% service och att alla jobb blir professionellt utförda på samtliga bilmärken.

För att nå upp till kraven från försäkringsbolagen har vi en certifiering genom Lupin, vilket innebär att vi har rätt förutsättningar för att kunna leverera säkra, korrekta och effektiva skadereparationer. Dessutom säkerställs att vi utvecklas i en gynnsam riktning när det gäller säkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö.

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!