Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Budbee/Instabox

Skyltmaterialet till både Budbee och Instabox verkar dröja. Vi har frågat flera gånger om när det kan tänkas komma, svaret vi får är att det ska skickas från Stockholm och att det kan ta några dagar.
Bilden visar var paketen finns att hämta. Kod till dörren bifogas i ert sms, Budbee har dock valt att bifoga en länk med vägbeskrivning och ihop med den en kod. Lite svårt att hitta bland all text, men där finns alltså koden till dörren.

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!