Frövi Bilservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Ändrade leveransdagar

‼️ INFORMATION OM ÄNDRADE LEVERANSDAGAR SYSTEMBOLAGET ‼️
Från och med denna vecka ( 2 ) är leveransdagarna ändrade, leveranserna kommer istället komma TISDAGAR och TORSDAGAR.
Sista tid för beställning är därför också förändrade.
För leverans tisdagar är orderstoppet söndagar 23:59
För leverans torsdagar är orderstoppet tisdagar 23:59
 
För att bidra till att begränsa smitta av Covid har vi beslutat att ändra leveransdagarna. Trots begränsat antal kunder som vistas i lokalen samtidigt tror vi ändå att det är positivt att vi på detta sätt sprider ut tiderna för utlämning och undviker den stora genomströmningen av kunder som vill hämta sina varor den korta, koncentrerade tid som varit under speciellt fredagseftermiddagar.
Alla beställningar står kvar hos oss i 14 dagar innan de går i retur, så man har goda möjligheter att hämta ut det man beställt på tider då det är lugnare i butiken.
 
Vardagar är utlämning tillåten efter klockan 09:00.
Välkomna!

Frövi Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!