Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Frövi Bilservice AB

Meny

GDS-hallen

DSC_4137

Tvätta bilen i vår gör-det-själv-hall!

Det bästa resultatet får du när du tvättar bilen för hand. Hoss oss kan du hyra GDS-hallen för 100:-/påbörjad timme, ett miljövänligt och bra alternativ för dig som vill tvätta bilen.Det finns både högtryckstvätt och dammsugare och om du upptäcker att du saknar något är du välkommen in i butiken. Där finns torkarblad, glödlampor, oljor, tvättsvampar, schampo och mycket annat. Och kaffe förstås :) Hallen hittar du på baksidan av verkstaden/butiken. Vissa tider är hallen förbokad.

Välkommen!

 

 

 

 

Frövi Bilservice AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!