Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Frövi Bilservice AB

Meny

GDS-hallen

DSC_4137

Ett alternativ till maskintvätten är vår gör-det-själv-hall som du hittar på baksidan av verkstadslokalen. I hallen finns högtryckstvätt och dammsugare. De rengöringsmedel, tvättsvampar/-trasor du behöver tar du med dig själv eller köper i vår butik. Priset för att hyra hallen är 100:-/ timme. Vissa tider är hallen förbokad. Välkommen!

 

 

 

Frövi Bilservice AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!