Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Frövi Bilservice AB

Meny

Extratjänster

Mottagning 24 timmar om dygnet

Du kan lämna din bil vid vår bilverkstad när som helst på dygnet.
Parkera bara bilen på parkeringen och lägg bilnyckeln i nyckelinkastet på dörren inför din avtalade bilservice eller bilreparation. Vi på verkstaden kommer att kontakta dig efter avslutat arbete samt under arbetetets gång för att hålla dig uppdaterad elller om vi behöver kopmpletterande information. Du sparar tid och får tillbaka bilen så snabbt som det är möjligt.

Kundmottagning

Vår servicerådgivare går igenom din bil och vi diskuterar i förväg vilka arbeten som behöver utföras. Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas att kosta. Om det tillkommer kostnader under arbetets gång stämmer vi alltid av med dig som kund innan vi genomför tilläggsreparationen.

Lånebil

Många av oss är beroende av bilen i vardagen. Vid bokning av reparation, upplys oss om att du är i behov av en lånebil så lånar du en helt kostadsfritt medan din egen bil servas på verkstaden. Det enda du betalar för är din bränsleförbrukning under den tid du nyttjar lånebilen.

975487_533359023392252_1710383639_n

 

Frövi Bilservice AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!